Πολιτική Προστασίας

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων


ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Στην Afianeswines σεβόμαστε τους πελάτες μας γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να προστατέψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία και να διασφαλίσουμε τις αγορές σας!

Εγγύηση ασφαλείας προσωπικών συναλλαγών

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε και σας το ανταποδίδουμε με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια! Σας ενημερώνουμε ότι οι συναλλαγές σας είναι απολύτως ασφαλείς, καθώς η αποκωδικοποίηση των δεδομένων που διακινούνται με τη χρήση του πρωτοκόλλου SSL (SecureSockerLayer) είναι αδύνατη. Το περιβάλλον ασφαλείας πιστοποιείται και υποστηρίζεται από την Τράπεζα Πειραιώς

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι για λόγους ασφαλείας, η Afianeswines, δεν αποθηκεύει ποτέ τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, γι’ αυτό κάθε φορά που μας επιλέγετε θα σας ζητηθούν εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας.

Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε με ασφάλεια τις αγορές σας Online είτε με αντικαταβολή, είτε με πιστωτική κάρτα μέσω της Τράπεζα Πειραιώς κάθε μέρα, όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.

Εγγύηση ασφαλείας προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας στο www.afianeswines.gr υπόκειται στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Νόμου 2472/1997 για την προστασία του ατόμου για τα προσωπικά του δεδομένα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (207/1998 και 79/2000 και άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

Το www.afianeswines.gr ενεργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων κάθε επισκέπτη και εγγεγραμμένου μέλους και δεσμεύεται να μη μεταβιβάζει σε οποιοδήποτε τρίτο (νομικό ή φυσικό πρόσωπο) για κανένα απολύτως λόγο, με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία καταγράφει και αποστέλλει ο ίδιος ο επισκέπτης κατά την εγγραφή του ως μέλος ή τα αποστέλλει μέσω οποιασδήποτε φόρμας επικοινωνίας, μέσω παραγγελίας, αποκλειστικά και μόνο για λόγους επικοινωνίας του www.afianeswines.gr με το υποκείμενο των προσωπικών δεδομένων.
Τα παραπάνω δεδομένα/στοιχεία, αποθηκεύονται σε ασφαλή ηλεκτρονικό υπολογιστή κέντρου επεξεργασίας δεδομένων στη Γερμανία για την ασφάλεια του οποίου έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα της σύγχρονης τεχνολογίας των Βάσεων Δεδομένων και των Ηλ. Υπολογιστών.

Το www.afianeswines.gr συνεργάζεται με παρόχους υπηρεσιών πληρωμών (π.χ. εταιρείες μεταφορών και ταχυμεταφορών, τράπεζες, κλπ), υπηρεσίες καταγραφής στατιστικών, παρόχους υπηρεσιών ΙΤ, απαραίτητοι για την εξυπηρέτηση των χρηστών του δικτυακού τόπου, για τη διενέργεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας αλλά και την εξασφάλιση δεδομένων. Οι παραπάνω πάροχοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα, εφόσον είναι απαραίτητα για τη λειτουργία των υπηρεσιών τους και είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τα προσωπικά στοιχεία σύμφωνα με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων αλλά και τους νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων της ελληνικής νομοθεσίας.

Το www.afianeswines.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των δεδομένων που μεταδίδονται μέσω δικτύων, στο βαθμό που η προστασία αυτών δεν επιτυγχάνεται με τη λήψη πρόσφορων μέτρων ασφαλείας που επιβάλλονται από τη νομοθεσία και δεν αναλαμβάνει τη σχετική οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, θετική, αποθετική, υλική ή μη ζημία που ενδεχομένως υπέστη ο χρήστης από την πρόσβασή του στο διαδίκτυο.

Ο επισκέπτης/χρήστης  μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@afianeswines.gr για να ενημερωθεί για οτιδήποτε χρειάζεται σχετικά με την πολιτική τήρησης των προσωπικών του δεδομένων, για τη διόρθωση αυτών ή την πλήρη διαγραφή τους. Ακόμα, μπορεί μέσω της διαχείρισης του Λογαριασμού του, να κάνει διορθώσεις των στοιχείων του ή και να διαγράψει τα στοιχεία του από το www.afianeswines.gr.

Τέλος, το www.afianeswines.gr μπορεί να διατηρεί δεδομένα μη προσωπικού χαρακτήρα, δηλαδή δεδομένα που δεν προσδιορίζουν το άτομο που τα υπέβαλλε, λόγω στατιστικών στοιχείων και εκτίμηση επισκεψιμότητας.

Cookies

Το www.afianeswines.gr δεν χρησιμοποιεί μόνιμα cookies για να συγκεντρώσει τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών κατά την πλοήγησή τους στον ισότοπο. Παρόλα αυτά, ορισμένες ιστοσελίδες του δικτυακού τόπου μπορεί να ενεργοποιήσουν προσωρινά cookies τα οποία όμως διαγράφονται όταν ο browser του επισκέπτη τερματίσει στον ισότοπο του www.afianeswines.gr.

Διευθύνσεις IP

Η διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο υπολογιστής του επισκέπτη έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο www.afianeswines.gr αξιοποιείται αποκλειστικά για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων ή για την προστασία κακόβουλων επιθέσεων προς το www.afianeswines.gr, υπόκεινται δε στους όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων που αναλύονται παραπάνω.